De SXT Z3 is het SXT-Scooters topmodel als het gaat om modellen tot 45 km/uur met een 1500 Watt motor (2500Watt piek) en een 1560 Wh Panasonic 18650 batterij (hetzelfde als in de Tesla Model S). Afgewerkt in parelmoer wit heeft dit model hydraulische schijfremmen en is het met zijn 85 kg een goed hanteerbare brommer/scooter/snorfiets. Echt een pareltje op elektrisch scootergebied. Leverbaar als bromfiets (45 km/uur, dus met helmplicht) of als snorfiets (25 km/uur, dus geen helmplicht).

• 60V 1500Watt elektromotor met 25 of 45 km/uur topsnelheid
• Actieradius van maximaal 120 km
• Hydraulische schijfrem en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 12 Inch luchtbanden
, spiegels en toeter
• Verkrijgbaar in wit met parelmoereffect

Deze SXT elektroscooter is erg mooi en degelijk afgewerkt en ruim uitgerust. Zo zit er een stuurslot op die via het contactslot kan worden geactiveerd, maar ook het LCD scherm is een aanwinst vanwege de erg duidelijke zichtbaarheid. Naast het gebruik voor woon-werkverkeer is deze elektrische scooter een absolute must-have voor iedere technisch geïnteresseerde op het gebied van E-mobiliteit. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters erg populair in Duitsland.

Voor het rijden met de SXT Z3 op de openbare weg, is minimaal een bromfietsrijbewijs benodigd en moet de scooter tevens WA verzekerd zijn. Als u een rijbewijs voor auto of motor heeft, heeft u uiteraard geen bromfietsrijbewijs nodig.

Prijs is excl. kenteken en rijklaarmaken.

Prijs vanaf € 3.398,00

Downloads