BRINCO S Moto Bike

‘The urbanite’

De stedelijke Brinco word geïdentificeerd met de letter S van Street en twee elegante kleurencombinaties; wit en zwart. De Brinco S boet niets in aan de robuustheid, kwaliteit, prestaties en prestige van elke echte Bultaco. De productfilosofie blijft exact dezelfde, 100% plezier, maar de technische oplossingen zijn ontworpen om de beste configuratie voor een stedelijke omgeving te bekomen, zowel wat betreft prestaties als comfort.

Deze Brinco is uiterst geschikt voor iedereen die zich in de stad wil verplaatsen en de oefening van het trappen wil combineren met de energie van zijn krachtige motor om te genieten van een aangenaam ritje in het weekend, of om fris naar het werk te rijden en daarna op weg naar huis goed door te trappen om de toxines van een lange werkdag op kantoor te verwijderen.

De Brinco S is bedacht voor de stadsgebruikers: deze versie heeft comfortabele ophangingen, met een veerweg van 150 mm zowel vooraan als achteraan, die in dit geval steunen op wielen met 24 inch Touring velgen en banden zonder noppen.

De Brinco S is zonder twijfel de meest comfortabele Brinco van het hele gamma met een verlaagde zadelhoogte (50mm) en een comfortabel touring stuur (10mm breder dan het stuur van de R/R-E en met een design dat de ergonomie bevordert) – zoals bij de Brinco C – en is ook nog eens uitgerust met een standaard “comfort” zadel.

Prijs vanaf € 6.149,00

Downloads