BRINCO R Moto Bike

‘The hard-hitting one’

De pionier, de BULTACO Brinco R is de echte, niet-gehomologeerde sportieve versie van het gamma. De Brinco R is de ideale metgezel voor wie op een privécircuit wil genieten van de optimale prestaties van de krachtige motor, het frame en de schokdempers van een motorfiets van het merk Bultaco.

De Brinco R beschikt over een PRO ophangingssysteem met een verstelbare upside-down vork en een spectaculaire veerweg van 180 mm voor het voorwiel en 217 mm voor het achterwiel, die steunt op off-road banden van hoge kwaliteit waarmee men overal kan opklimmen of afdalen. Optimaal plezier zonder beperkingen.

Alle Brinco-modellen zijn uitgerust met dezelfde motor, met een maximaal vermogen van 2 kW en een maximale snelheid van 60 km/h. Ze leveren alle denkbare kracht om overal te geraken, een kracht die gecontroleerd kan worden met de drie gebruiksprogramma’s, Sport, Tour en Eco.

De kracht van de elektrische motor wordt gegarandeerd door een krachtige lithium-ionbatterij van 1,3kWh met een hoge levensduur en een grote weerstand, een batterij die 8 kilo weegt en die op drie uur tijd volledig opgeladen wordt in een gewoon stopcontact. De autonomie hangt af van het gebruik van de Brinco en schommelt tussen 50 km in de Sport modus en meer dan 100 km in de ECO modus.

Prijs vanaf € 5.349,00

Downloads