BRINCO C Moto Bike

‘The off-roader’

Bultaco wil aan iedere gebruiker de kans bieden van een Brinco te genieten. Het sportieve karakter van het merk staat garant voor prestaties en prestige, een exclusief product dat de meer gevorderde bestuurders ten volle weten te benutten. Er is evenwel een Brinco voor alle gebruikers, en dat is de Brinco C, de ideale metgezel voor iedereen die wil genieten van zijn tochtjes door het platteland zonder sportieve prestaties te eisen.

De Brinco C biedt meer comfortabele rijeigenschappen dan de R en de R-E dankzij de lagere zadelhoogte (50mm lager dan de R, R-E), een comfortabel touring stuur (hoger stuur met een design dat de ergonomie bevordert).

De ophangingen, die voor de Brinco C de naam Comfort dragen, hebben zowel vooraan als achteraan een veerweg van 150 mm, in plaats van 180 mm van de R en de R-E vooraan en 270 mm achteraan.

De Brinco C is een gehomologeerde versie voor alle gebruiken, met lagere sportieve eisen, een meer toegankelijke Brinco voor alle maten en bestemd voor een breed publiek. De ideale metgezel om te genieten van leuke ritjes binnen en buiten de stad. Met zijn exclusieve groene en gele kleur is hij gemakkelijk te onderscheiden van de rest van het gamma, samen met alle hierboven beschreven elementen die verplicht zijn voor de goedkeuring.

Prijs vanaf € 5.949,00

Downloads