Officieel dealer van BH Bikes

Elektrisch Mobiel biedt u een programma elektrische fietsen van een hoog kwaliteitsniveau tegen zeer concurrerende prijzen. Wij zijn Premium dealer van BH Bikes in Nederland. In onze showroom treft u een overzicht van de collectie praktische en sportieve BH Bikes.

Elektrische fietsen in alle soorten en maten

Elektrische fietsen (of fietsen met trapondersteuning) zijn inmiddels al niet meer weg te denken. Recreatieve senioren zijn niet langer de enige gebruikers. Steeds meer leeftijdsgroepen ontdekken het plezier en gemak van een e-bike. Zo is de elektrische fiets ook enorm populair bij de forenzen als het gezonde alternatief om de dagelijkse file te ontwijken. Een rit naar kantoor van 10 tot 25 km wordt ineens haalbaar zonder bezweet aan te komen. Zeker met de speed pedelec! Met deze snelle elektrische fiets haalt u zelfs snelheden tot 45 km/u (of meer).

Speed pedelec

Met de Nitro serie (45km/u) van het topmerk BH Bikes kunnen wij maar liefst 5 verschillende high speed pedelecs aanbieden. Hiermee voldoet Elektrisch Mobiel aan nagenoeg iedere sportieve wens, zeker met onze persoonlijke maat- en software afstellingen.

Staat het model van uw voorkeur er niet tussen? Kijk dan ook eens op onze website bhbikesspecialist.nl of op de internationale website bhbikes.com/nl.

Profiteer nu van extra korting op de voorraadcollectie! Informeer naar de voorwaarden.

  • SXT VeloxSXT Velox
    Prijs vanaf € 1.195,00