Elektrisch Mobiel Meerkerk is officieel dealer van Frisian Motors

Binnen het leverprogramma van Elektrisch Mobiel treft u een aantal rasechte elektrische werkpaarden. De voordelen? Minder lawaai, geen roet of stank, geen geknoei met benzine, diesel of olie en bovendien lagere onderhoudskosten. Is dat niet heerlijk, elke klus kunt u voortaan comfortabel en milieuvriendelijk klaren. Geschikt voor de professionele- of de particuliere gebruiker!

Frisian Motors Leffert FM-50 

De 100% elektrische ruwterrein auto Leffert FM-50 is een multifunctioneel voertuig met een goedkeuring voor de openbare weg. Met een snelheid tot 60km/u en een actieradius van ca. 80 tot 100km kunt u zich geruisloos bewegen. Vanaf modeljaar 2015 is de FM-50 voorzien van Zenith accu’s. Deze zijn uitleesbaar en “intelligent”. Daardoor kunnen onverhoopte storingen adequaat verholpen worden en kan er naar het meest efficiënte gebruik van de machine gekeken worden.

De stoere Leffert FM-50 voelt zich uitstekend thuis op terreinen die slecht begaanbaar zijn zoals: bossen, heide en strand. Daarnaast is hij eveneens zeer goed bruikbaar in kassen, stallen, maneges en recreatieruimtes- en terreinen.

De Leffert FM-50 wordt standaard niet alleen met een volledig kenteken geleverd, er is ook een speciale landbouwversie leverbaar. Deze uitvoering mag vanaf 16 jaar worden gereden. Ook voor doelgroepen zoals sociale werkvoorzieningen en zorgboerderijen biedt de landbouwversie nieuwe perspectieven. In sommige gevallen bespaart men ook nog eens op de verzekeringspremie.

Optionele accessoires (o.a. elektrische lier, hardtop cabine, valbeugel en achterbank) zijn leverbaar en hiermee vervullen wij uw specifieke wensen. Speciaal voor personenvervoer is er zelfs een bijpassende aanhanger leverbaar. Momenteel alleen toegestaan op private terreinen.

Meer weten? Kom langs in onze showroom of neem direct contact op.

Let op alle prijzen van Frisian Motors zijn excl. btw.

Downloads