Nieuw in onze showroom, de Stigo Bike

Geplaatst op

Stigo Bike, elektrische en opvouwbare scooter

Nu ook verkrijgbaar in Nederland! De Stigo Bike, een lichtgewicht elektrische scooter die zich in slechts enkele seconden laat opvouwen. Kom naar Meerkerk om de Stigo te bekijken en een proefrit te maken!

stigo-web-0001 stigo-web-0002

Bekijk de specificaties hier in onze online showroom.

Preview FM-90 – Eerste veldtesten met de 4×4 transporter

Geplaatst op

In de wandelgangen al veel besproken, maar eindelijk is de grote broer van de FM-50 in het veld getest. De FM-90 heeft meer dan 40 PK elektrisch vermogen en zit in een zucht op de 85 km per uur. Hij heeft een schakelbare 4×4 met sper functie. Daarnaast heeft hij een hoge/lage versnelling die hem bijzonder sterk maakt. Als extra standaard functie heeft hij stuurbekrachtiging en zijn de remmen regeneratief gemaakt, dus als je afremt of van een heuvel rijdt laadt de accu weer bij. De FM-90 wordt komende maanden productie klaar gemaakt, en er wordt gewerkt aan de type goedkeuring voor gebruik op de openbare weg.

FM-90 web
Lees meer…

Eerste snellaadpalen in Meerkerk officieel in gebruik genomen

Geplaatst op

PERSBERICHT

Meerkerk – Wethouder Hans Freije van de Gemeente Zederik heeft de officiële ingebruikname van 2 (snel)laadpalen voor elektrische voertuigen verricht. Dit gebeurde op donderdag 13 februari aan de Ambachtstraat 9 in Meerkerk. Initiatiefnemer de heer Sjaan de Groot, eigenaar van het Mobiliteits Centrum Meerkerk verwelkomde enkele belangstellenden van Prócount die hun elektrische auto’s kwamen opladen.

Opening laadpaal 002 web

Lees meer…