Nieuw in onze showroom, de Stigo Bike

Geplaatst op

Stigo Bike, elektrische en opvouwbare scooter

Nu ook verkrijgbaar in Nederland! De Stigo Bike, een lichtgewicht elektrische scooter die zich in slechts enkele seconden laat opvouwen. Kom naar Meerkerk om de Stigo te bekijken en een proefrit te maken!

stigo-web-0001 stigo-web-0002

Bekijk de specificaties hier in onze online showroom.

Officieel dealer van BH Bikes Nederland

Geplaatst op

PERSBERICHT

Meerkerk, 23 april 2015 – Elektrisch Mobiel Meerkerk is onlangs toegetreden tot het dealernetwerk van BH Bikes Nederland. De Spaanse producent van fietsen levert een zeer uitgebreid programma waaronder kinderfietsen, stads- en toerfietsen, racefietsen en elektrische fietsen. Het kwaliteitsmerk BH Bikes heeft een uniek en exclusief design. Desondanks zijn de modellen vriendelijk geprijsd.

Sjaan de Groot van Elektrisch Mobiel Meerkerk: “Wij zijn blij met het BH Bikes dealerschap in onze regio. De verwachtingen zijn hooggespannen, met name op het gebied van de elektrische BH Bikes. BH levert prachtige e-bikes met volledig in het frame geïntegreerde accu’s. Ook de sportieve e bikers kunnen hun hart ophalen, bijvoorbeeld met de elektrische racefietsen of mountainbikes. Bij Elektrisch Mobiel Meerkerk focussen wij ons overigens ook op de speed pedelec. Deze supersnelle elektrische fiets is uiterst geschikt voor woon-werkverkeer en ondersteund de berijder tot een snelheid van 45 km/u. Wij zien dit als een ideaal alternatief om de dagelijkse files te ontwijken.

Officieel BH Bikes Dealer SdG

Onze verkopers en technici hebben inmiddels diverse dealertrainingen gevolgd. Ook beschikken wij over de juiste software en gereedschappen om BH Bikes in perfecte conditie te houden. BH Bikes geeft overigens een levenslange garantie op het frame. Dat zegt wel iets over het merk waarmee top wielersporters Olympische medailles veroverden.”

Print

Preview FM-90 – Eerste veldtesten met de 4×4 transporter

Geplaatst op

In de wandelgangen al veel besproken, maar eindelijk is de grote broer van de FM-50 in het veld getest. De FM-90 heeft meer dan 40 PK elektrisch vermogen en zit in een zucht op de 85 km per uur. Hij heeft een schakelbare 4×4 met sper functie. Daarnaast heeft hij een hoge/lage versnelling die hem bijzonder sterk maakt. Als extra standaard functie heeft hij stuurbekrachtiging en zijn de remmen regeneratief gemaakt, dus als je afremt of van een heuvel rijdt laadt de accu weer bij. De FM-90 wordt komende maanden productie klaar gemaakt, en er wordt gewerkt aan de type goedkeuring voor gebruik op de openbare weg.

FM-90 web
Lees meer…