Laadpalen in Meerkerk

Geplaatst op

Bij De Groot Mobiliteit beschikken wij over 2 (snel)laadpalen voor elektrische auto’s. Met de betaalkaart kunt u 24/7 laden! Meer weten? Wij helpen u graag! Bel 0183 35 24 27 of kom langs bij de receptie.

Nieuw in onze showroom, de Stigo Bike

Geplaatst op

Stigo Bike, elektrische en opvouwbare scooter

Nu ook verkrijgbaar in Nederland! De Stigo Bike, een lichtgewicht elektrische scooter die zich in slechts enkele seconden laat opvouwen. Kom naar Meerkerk om de Stigo te bekijken en een proefrit te maken!

stigo-web-0001

stigo-web-0002

Bekijk de specificaties hier in onze online showroom.

Preview FM-90 – Eerste veldtesten met de 4×4 transporter

Geplaatst op

In de wandelgangen al veel besproken, maar eindelijk is de grote broer van de FM-50 in het veld getest. De FM-90 heeft meer dan 40 PK elektrisch vermogen en zit in een zucht op de 85 km per uur. Hij heeft een schakelbare 4×4 met sper functie. Daarnaast heeft hij een hoge/lage versnelling die hem bijzonder sterk maakt. Als extra standaard functie heeft hij stuurbekrachtiging en zijn de remmen regeneratief gemaakt, dus als je afremt of van een heuvel rijdt laadt de accu weer bij. De FM-90 wordt komende maanden productie klaar gemaakt, en er wordt gewerkt aan de type goedkeuring voor gebruik op de openbare weg.

FM-90 web
Lees meer…