Autoschade, helaas heeft bijna iedereen er wel eens mee te maken. Het is bijzonder vervelend en u wilt de schade liefst zo snel mogelijk en professioneel laten herstellen. Elektrisch Mobiel helpt u met een passende oplossing bij autoschadegevallen.

Kleine schadegevallen zoals: ruitschade, krasjes en deukjes zijn vaak (bijna) direct te herstellen. Dat doen we in onze eigen werkplaats. In andere gevallen werken wij samen met zeer gespecialiseerde en gerenommeerde partners. Ook schade aan elektrische fietsen, scooters en motoren kunnen wij probleemloos herstellen.

Neem voor meer informatie contact op of kom langs voor een herstelofferte. Wij helpen u snel weer op weg en zorgen desgewenst voor tijdelijk vervangend vervoer.

De Groot Mobiliteit is een officieel SchadeGarant herstelbedrijf voor alle merken in de categorie B (Hoger gekwalificeerd).

De Groot Mobiliteit is tevens GlasGarant Autoruit herstelbedrijf voor de merken Volkswagen, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Ook voor leasemaatschappijen

De Groot mobiliteit werkt ook voor een groot aantal leasemaatschappijen. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen via T 0183 35 24 27.