Deelnemer Piggy Spaarsysteem

Geplaatst op

Wij zijn aangesloten bij het landelijke spaarprogramma Piggy, evenals honderden ondernemers door heel Nederland. Bij elk bezoek met aankoop ontvangt u spaarpunten. Iedere ondernemer biedt unieke beloningen, u bepaald zelf welke beloning u ontvangt. Bij ons spaart u onder meer voor gratis olie, gratis APK, waskaarten, shoptegoed en nog veel meer. Of spaar mee voor een goed doel, doneer uw punten aan de Foundation. Geen liefhebber van een extra pasje in uw portemonnee? Met de gratis app kunt u uw gespaarde punten inzien, de unieke beloningen bekijken en de aangesloten winkels in de buurt opzoeken. Spaar met ons mee!

De app downloaden? Ga naar de:

App Store

Google Store

Forse korting op alle voorraadmodellen

Geplaatst op

Profiteer nu van de actie bij Elektrisch Mobiel! Wij geven forse kortingen van 25 tot 60% op de voorraad (elektrische) fietsen, high speed pedelecs en elektrische scooters. Kom naar de showroom of neem alvast online een kijkje bij de beschikbare modellen. Een vrijblijvende proefrit maken? U bent van harte welkom!

Bekijk hier het actuele aanbod.

 

Fietsendrager Thule RaceWay 991

Geplaatst op

De revolutionaire Thule RaceWay is onze sterkste, veiligste en gemakkelijkst te gebruiken fietsendrager voor op de achterklep. Deze fietsendrager kan op de achterklep gemonteerd worden. U heeft er dus geen trekhaak voor nodig!

Thule

€ 319.- geschikt voor 2 fietsen

Ook leverbaar voor 3 fietsen.

Kom gerust langs in onze showroom om deze handige fietsendrager te bekijken!

Bosal Tourer fietsendrager

Geplaatst op

De Bosal Tourer is een gebruiksvriendelijke, opvouwbare fietsendrager voor 2 fietsen. Door de veilige, stabiele constructie is de drager uitstekend geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen. Door de compacte afmetingen is deze fietsendrager makkelijk op te bergen.

Bosal Tourer web

Kenmerken

✔ Geschikt voor E-bikes
✔ Volledig Inklapbaar
✔ Vernieuwde achterlichten
✔ Gratis opbergtas en spanbanden
✔ 7 & 13 polige stekker
✔ Mist achterlicht
✔ Best getest 2014 Bosal/Pro user
✔ 2 jaar garantie

Nu met gratis opbergtas! € 339,- incl btw

E-Drive abonnement

Geplaatst op

Elektrisch rijden op basis van een E-Drive abonnement, dat is een uniek concept!

SF-C50-R30-1

Via Elektrisch Mobiel bieden wij een geheel zorgeloze manier om elektrisch te rijden. Bij de verschillende mobiliteitsvormen op onze website treft u (binnenkort) abonnementsprijzen aan. De vaste prijs per maand geeft u direct inzicht in uw totale mobiliteitskosten. Inbegrepen zijn o.a. afschrijving, onderhoud- en reparatiekosten (incl. banden), verzekering, motorrijtuigenbelasting (indien van toepassing), financiering en rente. Kortom u hoeft, op het opladen na, nergens meer over na te denken. Aan het einde van de looptijd kiest u wederom een op uw wensen afgestemd mobiliteitsmiddel uit. Zo blijft u telkens zorgeloos en eco-vriendelijk rijden.

Lees meer…